In Reizen

Dit weekend hebben Youri en ik op een oud binnenvaartschip geslapen in de kapiteinshut in Hasselt. Het was echt zo gaaf. Check het hier!

De eigenaren van de boot hebben het ruim opgeknapt en wonen daar zelf. Wij sliepen in de kapiteinshut die ze helemaal hebben gerestaureerd. Het interieur is klein en nostalgisch. Je gaat echt even terug in de tijd. Echt geweldig!

Oude Jan Hasselt

In het midden stond een oude typemachine waar je je recensie op mocht typen. Dat hoefde je me niet twee keer te vragen.

Oude Jan Hasselt

Hoewel het enorm waaide, was het niet koud in het schip. We hebben heerlijk geslapen in de, soort van, bedstee! We hebben dit schip gevonden via www.origineelovernachten.nl Daar staan echt hele gave verblijfplaatsen op!

We aten daar bij de Linde, goedkoop en lekker! We zijn nog even gaan rondlopen in het centrum met de leuke huisjes en prachtige grachten. De dag daarna naar Kampen, maar op zondag is dat niet super haha.

________________________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Route Espectacular MallorcaMarrakech, Morocco