In Lifestyle, Reizen

Dit weekend hebben Youri en ik in een wijnvat geslapen. Super leuk en schattig!

We sliepen op de camping Costa Kabrita in Huijbergen. Ik wist niet wat we moesten verwachten, februari op een camping. Maar er hing een kacheltje in het wijnvat en alles was aanwezig. Net een tiny house. Voor douche en toilet moesten we wel naar buiten. Het lag pal aan het bos. Heel mooi. Er stond al een wijntje voor ons klaar!

Wijnvat Huijbergen
De omgeving was heel erg mooi, we hebben in het dorp gegeten bij Fleurian. Vegetarisch menu. Heel erg lekker, een aanrader en op loopafstand. In de buurt staat Molen Johanna.

Wijnvat Huijbergen
De volgende ochtend kregen we ontbijt. Het eitje (van de kippen van de boerderij daar) hebben we zelf gebakken buiten. In mijn mooie ochtendkloffie hahahaha.

Wijnvat Huijbergen

De hondjes waren ook mee, dat mocht gewoon. Het interieur was handig ingedeeld. Aan beide kanten een bank. In het midden een inschuifbare tafel. Achter het doek daar sliepen we. Onder de tafel, onder het bed zeg maar, kon je nog spullen kwijt.

Wijnvat Huijbergen

Het was echt een hele leuke ervaring, echt een aanrader! Wat is het gekste waar jij ooit in heb geslapen?

___________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Esther Jacobs Handboek voor wereldburgersPatnem Beach Goa India