In Lifestyle

Soms, oké best vaak, droom ik van een simpel leven. Stiekem maak ik toch al kleine stappen naar een simpeler leven. Eén van die stappen: stoppen met shampoo…

English below

Stoppen met shampoo. Ik had er al vaak over nagedacht. Via YouTube zag ik meiden die gestopt waren en na een periode van viezig haar, bleek het haar daarna ineens op te leven. Ik ken ook iemand die nog nooit shampoo had gebruikt en die had prachtig haar!

Het moment dat ik de vlechtjes in mijn haar deed, was voor mij gelijk het goede moment om te stoppen met shampoo. Want, als het nu viezig zou worden, dan zou niemand dat zien! Inmiddels was dit op 1 december, dus we zijn al een aantal weken verder. Hoe het bevalt?

Eerste week had ik nergens last van. Daarna kreeg ik ineens ontzettende jeuk op mijn hoofd. Je zag de roos gewoon echt zitten in mijn haar. Ik kreeg er van sommige mensen wel opmerkingen over, maar ik hield voor. Een week later is de meeste roos weg en jeukt het al minder. Het stinkt niet en het scheelt een hele hoop shampoo en dus geld…

Uiteindelijk wil ik ook stoppen met douchegel en deodorant, maar dat vind ik nog wel spannend met alle lessen die ik geef.

Hoe denk jij hier over?

ENGLISH

Sometimes, well a lot, I dream about a simple life. On the background I’m secretly busy with some stuff. One of the steps: to quit shampoo.

To quit shampoo. I have thought about it a lot. YouTube showed me a lot of people who did it, got dirty hair but in the end it became really pretty. I also know someone who had never used shampoo before. Her hair is lovely!

At the moment, I put the braids in my hair, I thought: this is a good time. Because, if it gets dirty now, nobody will see it. This was at 1 december 2017. How does it go?

The first week I had no problems. But then I got itch on my head like crazy. You could see the dandruff. People said it to me, but I kept on going. A week later, most of the dandruff was gone and it itches a lot less. It doesn’t smell and it saves a lot of money for shampoo!

Finally, I also want to stop with shower gel and deodorant. But with all the teaching I do, I’m still scared.

What do you think?

__________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Marrakech Bahia PalaisMallorca