In Lifestyle

Simple Life deel 2: Vanaf vorige zomer gebruik ik geen facewash meer, hoe dat bevalt…

English below

Eerder vertelde ik al dat ik gestopt ben met shampoo. Sinds de zomer van 2017 gebruik ik ook geen facewash meer. Dus dat is eigenlijk al veel langer. Eerst had ik best last van puistjes, zeker eens in de maand. Dus ik heb echt alles geprobeerd van Garnier tot Clearasil, echt alles. De puistjes bleven komen. En dat terwijl ik eigenlijk een redelijk droge huid heb.

Inmiddels gebruik ik alleen nog maar lauwwarm water, twee keer op een dag. Mijn make-up haal ik nog wel weg met spulletjes, maar het was wassen doe ik gewoon met water. En wat denk je? Heel erg veel minder puistjes. Me is happy!

English

Simple Life part 2: Since the summer of 2017, I don’t use any kind of facewash anymore.

I already told you that I stopped using shampoo. Since this summer no more facewash, so that’s quite some time. A year ago and actually my whole life, I really had a lot of pimples. I tried everything: Garnier, Clearasil, everything. The pimples stayed. But I have a really dry skin, so I didn’t know why.

Now, I only use water to wash y face, twice a day. I clean my make-up with some stuff, but the real washing is only with water now. And how do you know? I really have less till no pimples! Me is happy!

_________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
BraidsCity Skydive Utrecht