In Yoga

Ik krijg vaak de vraag waar ik mijn Yoga opleiding heb gedaan in India. Hier vind je het antwoord!

Er is zoveel aanbod in India dat het lastig is om te kijken waar je heen zou willen. Ik wist dat ik naar het strand wilde en dat ik Hatha wilde doen in 1 keer. Een maand lang. Via via kreeg ik Shiva Shakti door in Goa. Op het strand met leuke strandbungalows. Daar ben ik heen gegaan en vond het fantastisch. De docenten waren heel fijn.

Ik ga daar zeker nog een keer naar terug. In de tussentijd is er online veel te doen. Aankomende woensdag begin ik met een Tantra Cursus level 1. Kijk voor meer informatie op https://www.shivashaktiyoga.org/online-tantra

Wie weet zie ik je daar? Je kunt doorgaan met level 2 en 3 hierna. Als je vragen hebt, kun je mij altijd een berichtje sturen…

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0