In Lifestyle

Wauw, vorige week lanceerde Samsung de nieuwe Galaxy 6 edge+ en vanuit het Faralda Kraanhotel in Amsterdam mocht ik een rope jump maken die direct live gestreamd werd door deze nieuwe te gekke telefoon!

De nieuwe telefoon is echt fantastisch. Ik vind het glas mooi doorlopen naar de zijkant en het is zeker een verbetering op mijn vorige telefoon. Ik had namelijk een Samsung Galaxy S4.Samsung Galaxy S6 Edge

Vanaf het Faralda Kraanhotel in Amsterdam mochten wij een rope jump maken met uitzicht over de NDSM-werf. Ik had als enige de benodigde papieren teruggestuurd naar het persbureau, dus ik ging ook nog eens als eerste. Met een selfiestick met daarop de Samsung Galaxy 6 edge+ in mijn hand nam ik de sprong. Super vet!

Rope Jump Faralda Hotel SamsungRope Jump Faralda Hotel Samsung Ik liep weer terug naar boven en zag dat nu veel meer mensen bereid waren om te springen. Ze zeiden tegen mij dat ze me niet hoorden gillen. Nee, inderdaad. Ik vond het gewoon echt vet haha. De eerste paar seconden is een echte vrije val, daarna is het als een grote schommel.

Rope Jump Faralda Hotel Samsung

Check hier het filmpje:

______________________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0