In Lifestyle

Ik had een aantal producten gekregen van het merk Himalaya om uit te testen. Triphala, Bacopa en een lippenbalsem. Dit is wat ik er van vond!

Eerder schreef ik al over de tandpasta van Himalaya. En daar was ik tevreden over dus uiteraard wilde ik dit ook nog uittesten. Daarnaast gebruiken ze de krachten van de Ayurveda en daar ben ik enorm fan van.

Himalaya Herbals Lip balm

Ik heb best vaak last van droge lippen tijdens de seizoensveranderingen. Himalaya Herbals Lip balm bestaat uit sweet indrajao, kokosnoot, castorolie, tarwe en wilde wortel. Het voorkomt dat de lippen uitdrogen en barsten en bevat een natuurlijk UV-filter. Ik ben steeds meer bezig met het zoeken van natuurlijke producten. Bij mij voedde het echt mijn lippen, het rook en smaakte lekker!

Hier te koop voor € 3,12.

Triphala

Deze kruiden in de vorm van pillen zijn goed voor de wellness voor je darmen en spijsvertering. Het bestaat uit drie bestanddelen: Amalaki, Bibhitaki en Haritaki. Verjonging, goed voor het immuunsysteem en tegen kwalen van de spijsvertering. Deze pil slikte ik iedere dag. Bij mij had het heel veel baat.

Bacopa

Wellness voor je hersenen en geheugen. Dit was voor mij een hele fijne aanvulling. Ik ben mezelf veel aan het leren, snel nerveus en heel veel behoefte aan concentratie. Ik merkte dat ik echt minder snel moe of lui was. Daarnaast is het hartversterkend, ontstekingsremmend en goed voor huidproblemen als gevolg van nerveuze klachten. Vooral van die laatste wil ik nog wel eens last hebben. In de periode dat ik de pillen gebruikte, had ik dit niet.

Ik ben blij dat ik dit heb mogen uittesten en raad het zeker aan bij anderen.

__________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0