In Lifestyle

Ik ben al een tijdje op zoek naar een schilderij boven mijn groene dressoir. OpWereldkaarten.nl kwam ik echt fantastische tegen. Dit is hem geworden. Lees hier mijn review. Wat vind jij er van?

Ons dressoir ziet heeft wat steigerhout effect, groen en komt uit Thailand. We hebben er wat dingen opstaan wat we hebben meegenomen tijdens onze reizen, maar de muur boven de kast was nog kaal. We wilden graag iets met wereldkaarten gaan doen.

Op de website Wereldkaarten.nl zagen we echt fantastische ontwerpen die je op verschillende manieren kunt laten afdrukken: aluminium, glas, afdrukken op hout. Wij besloten te gaan voor Canvas op 120×80. Lekker groot voor op onze saaie witte muur.

De kleuren matchen echt fantastisch met het dressoir dus ik ben er super happy mee! Ik ben benieuwd: wat vind jij er van? Zou jij ook zoiets bestellen?

Check snel alle mooie printjes op Wereldkaarten.nl. Een mooi cadeau voor een wereldreiziger, of natuurlijk gewoon voor jezelf!

_________________________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Open Dag Yoga Hilversum