In Geen categorie

Op een gegeven moment begon ik te merken dat alle ‘zelfhulpboeken’ op elkaar gingen lijken. Maar toen kreeg ik ‘Je beste ik’ in handen…

Het is niet alleen een leesboek, je gaat keihard aan de slag. Met jezelf. Zo leer je of je trouw bent aan je echte zelf of dat je slechts een rol speelt, een andere versie van jezelf naar voren haalt. Vanuit zeven terreinen van je leven geeft hij voorbeelden, opdrachten en nog veel meer.

Je sociale leven, je privéleven, je gezondheid, je opleiding, je relaties, je werk en je spirituele ontwikkeling. Bij dat laatste zul je misschien schrikken, ja hoor, komt ze weer aan. Maar hij benadert dit heel nuchter en laat redelijk in het midden wat het voor jou zou moeten betekenen. Alles draait er om dat jij jouw waarheid vindt!

Mike Bayer, Life Coach, wordt veel uitgenodigd in het tv-programma Dr. Phil, hij schreef ook het voorwoord. Er zijn ook tekenopdrachten bij, zoals het tekenen van je Beste Ik en je Anti-Ik. Zo zag ik gelijk waarom ik geen tekenaar ben geworden, haha. Sommige opdrachten zijn confronterend, sommige verhelderend.

Ik vond het echt een heel fijn boek om te lezen. Je kunt Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0