In Food

We eten deze periode zo ontzettend veel chocolade, laat het dan kwalitatief goede chocolade zijn! IQ Superfood Chocolate in de review…

Het bedrijf 123Superfoods heeft de eer om deze chocolade te verkopen. Ik zeg ‘de eer’, omdat alleen zij het verkopen in Nederland en België. Zij stuurden me de peppermint op en espresso kick. Ik besloot de chocolade eens goed te proeven. Zoals het me geleerd is tijdens het chocolade festival. Eerst breek je de chocolade. Ik hoorde een harde KNAK. Dat is goed. Daarna liet ik het even in mijn mond om het goed te proeven. Het smolt niet gelijk weg. De smaak is krachtig. Je proeft zowel de chocolade als de espresso en bij de andere smaak de pepermunt. Maar de toegevoegde smaak is niet overheersend op de chocolade.

IQ Superfood Chocolate

Waarom is deze chocolade zo goed? De boon uit Peru blijft zoals ie is, dus hij wordt niet gebakken, gebraden of gebrand. Ze worden licht gefermenteerd bij lage temperaturen. Later gedroogd door de lucht. De ingrediënten die er aan toegevoegd zijn (limoen, pepermunt, koffie, frambozen, sinaasappel, honing en gemalen haver) zijn 100% biologisch en duurzaam geproduceerd. IQ heeft samengewerkt met de Robert Gordon University en het Rowett Instituut voor Voeding en Gezondheid aan de Universiteit van Aberdeen. Met hen hebben ze het hele maakproces onderzocht en de voedingswaarde kunnen behouden. Verder zit er in de chocoladereep biologische kokosbloesem nectar- vooral hoog in kalium, magnesium , zink en ijzer ; een heerlijk natuurlijke bron van vitaminen B1 , B2 , B3 , B6 en C.

De reepjes kosten 2,99 en zijn hier verkrijgbaar.

Ik mag er drie weggeven via de facebookpagina! Check snel hoe 🙂

_____________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Verival adventkalenderSuper Sinterklaas dessert Pepernotenbavarois