In Food, Lifestyle

Ik heb weer een documentaire over voeding gekeken, dit keer: Food Choices. Mijn mening?

Filmmaker Michal Siewierski filmt zijn drie jaar durende zoektocht naar de waarheid over voedingskeuzes. Hij gaat niet alleen in op de gezondheid van de mens, maar ook op die van de aarde en andere diersoorten. Een heleboel experts laat hij aan het woord. Je zult anders gaan kijken naar je bord met eten en andere keuzes gaan maken. Als je dit al doet, krijg je echt een bevestiging dat je op de goede weg bent.

Je moet de documentaire echt zelf zien om echt alles tot je te kunnen nemen. Een samenvatting is niet voldoende. Een paar opmerkingen van experts, zijn echt blijven hangen bij mij:

“Weet je wat ons uniek maakt? Van de miljoenen soorten dieren zijn wij de enige die niet in harmonie met de natuur leven.”
Jim Morris Hicks, auteur van Healthy eating, Healthy world

en

“Every year we are killing billions and billions of animals and you want peace on earth? Peace on earth is for all living entity’s, not just humans.”
John Joseph McGowan, punck rock zanger en plantbased auteur

Wat mij betreft leggen zij zo echt de vinger op de gevoelige plaat, althans, voor mij. Heb jij de documentaire gezien?

__________________________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Bruidstaart Keuken van de Koning