In Geen categorie

‘De acht grote lessen van de natuur.’ Wat een heerlijk boek om te lezen, helemaal hoe Gary Ferguson praat over vrouwen en dieren. Een aanrader voor iedereen, zeker voor degene die ons nog niet als gelijken zien 😉

Gary Ferguson vertelt in dit boek hoe alles met elkaar verbonden is in de natuur. In de 8 lessen laat hij zien hoe we weer in contact kunnen komen met de natuur door middel van wetenschappelijke inzichten en ervaringen. Wij ZIJN de natuur, maar we zijn dit vergeten.

Hij vertelt wat we kunnen leren van bomen, insecten, zoogdieren en natuurverschijnselen. Na dit boek wil je er op uit!

Ik vond vooral het hoofdstuk interessant waarin hij vertelt over vrouwen en hoe wij eigenlijk de dragers van het leven zijn. Hij deelt dat vrouwen wolven heel belangrijk zijn en dat de oudste vrouwen olifanten de wijste zijn en de groep leiden. Het was fijn dit een keer te horen uit de mond van een man.

Het hoofdstuk hierna gaat over dat we eigenlijk gelijk zijn aan dieren. Dat dieren inderdaad emoties voelen en vertelt over de wolvin die twee weken ging wandelen in haar eentje na het verlies van haar man om vervolgens weer terug te komen bij haar pack.

Barbara (30) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Het boek is hier te koop!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0