Houd deze pagina in de gaten voor alle opkomende retreats!

One Day Online Retreat 10 januari 

30 juli t/m 2 augustus Hike, Yoga & Fun, Luxemburg/Duitsland €275

Mei 2021
21-25 Yoga Retreat Ibiza
25-29 Unleash your Wild Woman Ibiza

“Super retreat gehad met leuke mensen”

Ik had zelf geen ervaring met yoga of vegetarisch eten.. Moet zeggen dat dit allemaal 150% meegevallen is. Dacht even dat het eten me tegen ging vallen. Maar heb zo ontzettend lekker gegeten. Barbara is ook een heel bijzonder persoon die met heel veel liefde en passie de hele week heeft verzorgd. Ook haar manier van lesgeven is heel prettig. Alleen haar stem en de manier van praten word je al rustig van.. Hele fijne energie straalt ze uit… Door afwisseling van yoga met hiken, suppen en dingen zien/doen was het echt een superervaring. Hele fijne groep en natuurlijk een prachtig eiland..

Heb echt oprecht geen dingen die ik niet leuk vond..

Bart Meeuwissen

“Tijdens het zoeken naar een Yoga retreat op Ibiza kwam ik vrij snel op de site van Be Happy & Healthy terecht. De opzet van de retreat sprak mij gelijk aan. Afwisseling van verschillende yogastijlen, meditatie, lekker en gezond eten en een sup les. Dat ik pas een tijdje ervaring had met yoga was gelukkig niet erg.
Inmiddels ben ik weer thuis na een hele gave retreat op Ibiza! Veel mooie mensen ontmoet met daarin Barbara in het bijzonder! Een hele lieve vrouw die goed is in haar vak, hele fijne lessen geeft en je vanaf minuut 1 op je gemak laat voelen. Dat laatste was gemakkelijk, want we verbleven op een schitterende plek in een mooie villa.
De meest bijzondere herinnering aan deze retreat was de yogales bij Es Vedra met aansluitend een heerlijke picknick met een magische zonsondergang!
Voor mij was dit een ervaring om nooit meer te vergeten. Ik ben blij en trots dat ik mijzelf deze 4 dagen alleen heb gegund. Een absolute aanrader!
Ik hoop dat Barbara nog veel retreats gaat hebben in Ibiza dan kom ik zeker nog eens terug!”
Carola

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0