In Body, Lifestyle

Voor de tweede keer heb ik naar boven gerend in Luxemburg. Vanaf de camping heeeel veel trappen en meters omhoog naar de St. Liboriuskapelle om mezelf daarna te trakteren op een bar van Chimpanzee. Heb ik mezelf verbeterd?

rennen naar St. Liboriuskapelle

Hier zie ik er nog fris en fruitig uit…

Vorig jaar deed ik het dus ook al (en maakte ik er een filmpje van). Volgens mij deed ik er toen ongeveer 30 minuten over. Dit jaar was ik wel bang, want ik heb de laatste tijd zo weinig cardio gedaan! Eindtijd uiteindelijk: 28 minuten en 58 seconden… Nou, ik kan je vertellen. Mijn tong hing op mijn knieën, maar ik heb het wel weer gedaan. Toch maar wat meer cardio gaan doen…

rennen naar St. Liboriuskapelle

Helemaal kapot!

 

Er zijn een aantal stukken waar je heel steil omhoog gaat, een klein vlakker gedeelte door het bos, heel veel trappetjes en een stuk over de camping. Mijn ouders staan helemaal aan de andere kant van de uitgang.

rennen naar St. Liboriuskapelle

Bij het rondje is de camping

Aan het eind heb ik mezelf heerlijk getrakteerd op een Protein bar van Chimpanzee. Dat zijn trouwens echt heerlijke repen. De energybar is ook echt lekker. Echt een aanrader! De repen zijn vegan, glutenvrij, raw en helemaal natuurlijk zonder gekke toevoegingen.

 

Chimpanzee


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Turkoois sieraden Ibizawarming up push prss