In Mind

Rust tijdens de feestdagen is heel erg belangrijk. Maar je gedachten gaan alle kanten op. Ik geef je tips om je mindset in control te krijgen!

 

 

Perfectie

Het lijkt er op alsof iedereen een perfecte kerst heeft, maar hé, dat is alleen wat social media je vertelt. Het hoeft niet perfect te zijn.

Leer nee zeggen!

Je hoeft echt niet de hele familie van beide kanten te bezoeken. Als je alleen met je eigen gezin wilt zijn, is dat ook oké.

Weg met die telefoon!

Leg die telefoon weg als je een gezellig samenzijn hebt. Je ziet steeds vaker dat mensen samenzijn en dan alsnog op de telefoon zitten, zelfs in het restaurant.

Wat kun jij doen? Zorg dat je een grote bak klaar hebt staan. Zodra iedereen binnenkomt, vraag je iedereen de telefoon in de bak te doen. Gegarandeerd veel meer quality time.

Oefening voor meer zelfliefde (door André Visch)

Ga in kleermakerszit zitten of op een stoel. Laat je handen naar voren komen met de handpalmen naar elkaar toe. Alsof je een denkbeeldige bal vasthebt. Denk je dan in dat er een energieveld tussen je handen zit. Verplaats dan met je gedachten degene waar je heel veel van houdt tussen je handen of een mooie gebeurtenis. Probeer die liefde echt te voelen. Focus, sluit je ogen. Als je dit goed voelt, breng je handen, de energie en de liefde naar je eigen hart. Voel hoe die liefde je vult…

Dit meditatiekussen is van Flowee. Zij hebben echt prachtige yoga- en meditatiespulletjes!


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Welkom ZakynthosDankbaarheidsboek