In Body

Voor de meeste mensen draait feestdagen voornamelijk om één ding: eten. Ontbijt, brunch, lunch, borrel, diner, nog een borrel. Hier wat tips om aan jezelf te denken!

Houd je er niet van om de hele dag in de keuken te staan en heb je al wel iedereen uitgenodigd, laat iedereen dan zijn eigen favoriete gerecht meenemen. Zo weet je dat iedereen wat lust en heb jij minder stress! Of vraag iemand jou te helpen in de keuken. Nog gezellig ook!

Je kunt vaak gezondere keuzes maken. En eet niet totdat je helemaal vol zit. Eet langzaam. Het duurt een half uur tot je hersenen weten dat je vol zit.

Gezond recept:

Healthy wafels met banaan en havermout

Wat heb je nodig
1 banaan
120 gram havermout
240 ml amandelmelk
Kokosolie

Zo maak je het
Gooi alles, behalve de kokosolie, in een blender of prak het goed door elkaar. Even het wafelijzer invetten met kokosolie, beslag er in en bakken maar! Kies zelf voor een lekkere topping. Bij deze doe ik vaak pindakaas.


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Loes van Beest Tao YogaRelaxed de feestdagen door Body