In Food

Ik ben gek op kokosmakronen, eens kijken of die ook vegan kunnen, dacht ik. En ja hoor, gelukt. Kijk hier snel voor de blog!

Kokosmakronen zijn zo ongeveer mijn grootste guilty pleasure. Dus toen ik vegan begon te worden, moest daar een oplossing voor gevonden worden, haha. En het is nog makkelijk ook!

Ingrediënten
50 gram kokos
1/2 el kokosmeel
2 eetlepels ahorn siroop
snufje zout
60 ml kokosmelk

Hoe maak je ze?
Verwarm de oven voor op 175 graden. Heb je een kleine oven, misschien iets lager, want je wilt ze niet laten verbranden. Meng alle ingrediënten in een kom. Maak hier bolletjes van en leg ze op de bakplaat. Wil je ze wat knapperiger? Maak de hompjes dan wat kleiner of minder hoog. Afhankelijk van je oven en de grootte van de makronen, bak je ze in 15 tot 20 minuten klaar.
Tip: eet ze dezelfde dag nog op, want daarna worden ze wat zachter en dus minder lekker.

Ze vielen bij mij een beetje uit elkaar dus ze zouden wat plakkiger kunnen wat mij betreft. Misschien de siroop vervangen door honing, scheutje melk of dadel er door?

Barbara (30) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Marokko geiten knuffelen