Dit weekend ging ik uit eten bij restaurant Lekr in Ankeveen. Het eten deed de naam echt eer aan. Als toetje kregen we een soepje van rood fruit. Ik besloot het na te maken!
Rood fruit is heerlijk. Op dit moment is het in het seizoen, dus redelijk te betalen. En uit de diepvries kan ook prima!
Wat heb je nodig?
Aardbeien
Frambozen
Bramen
Rode bessen
Blauwe bessen
2 kersen
2 sinaasappels
Hoe maak je het?
Pers de twee sinaasappels uit. Doe daarna alles bij elkaar in de blender en klaar! Serveer het in een mooi champagneglaasje. Eventueel een blaadje basilicum er op en smullen maar.
_________________________________________
Mijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.