In Food

Laatst zag ik op televisie een lekker recept, gaf er mijn eigen draai aan en volià. Een super simpel, snel en healthy recept!

Met mijn voedingsschema moet ik ontzettend veel groente eten dus ben ik steeds op zoek naar andere manieren om het klaar te maken.

Wat heb je nodig?
Een hele venkel
Een bosje groene asperges
Olijfolie
Pesto (kun je ook zelf maken)
Pasta naar keuze

Hoe maak je het? 
Maak de venkel en asperges schoon en snijd ze in stukken. Kook de pasta gaar zoals op de verpakking staat en giet weer af. Voeg dit bij elkaar, pesto er bij en klaar!

Gebruik speltpasta om het healthyproof te maken!

Pasta met venkel groene asperges pesto

_________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0