In Food

Ik experimenteer graag met groente. Lekker gezond, vol vitaminen en zo veelzijdig. Dit keer een gevulde zoete puntpaprika met pastinaak en tomaatjes.

Lekker lekker. Via Tijd voor Paprika kreeg ik dit recept toegestuurd. Zij deden er ook nog feta doorheen. Dit is echt zo lekker en zeker voor herhaling vatbaar.

Wat heb je nodig
zoete puntpaprika’s in alle kleuren
150 g Cherry tomaten
4 tl Pesto
400g Kleine pastinaak(wortel)
Sap van een 1/2 citroen
2 tl Olijfolie
Peper en zout

Hoe maak je het
Verwarm de oven voor tussen de 150 en 200 graden, afhankelijk van de grootte van je oven. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadjes zitten. Meng de cherrytomaatjes, pesto zout en peper door elkaar. Doe dit over de paprikahelften en zet ze in de auto. Snijd de pastinaak in stukjes en bestrooi ze met zout en peper en citroensap. Zet deze schaal op de hoogste plek in de oven. De pastinaak moet een beetje zacht worden. Dan kun je ze bij de paprika’s voegen.

Smakelijk eten!

Gevulde paprika met pastinaak en tomaatjes

_________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition en Positieve Psychologie gedaan.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Ontbijttaart met peer en computerHealthy ontbijtkoek