In Food

Oef, daar is weer een heerlijk receptje met pompoen! Ik ben echt verliefd geloof ik.

Voordat deze herfst begon, had ik geloof ik vrijwel nooit pompoen gegeten. Maar nu ik het eenmaal geprobeerd heb, ben ik echt om. Na een tip om pompoen in de oven te doen, heb ik er een heerlijke salade van gemaakt!

Ik had een extra bakje gemaakt voor de volgende dag als lunch. Toen ik ‘s avonds terugkwam van dansles had Youri het alweer opgegeten haha!

Pompoen in de ovenWat heb je nodig:
Pompoen
Quinoa
Rucola
Pompoenpitjes
Pijnboompitten
Zongedroogde tomaten
Balsamico azijn
Rode ui
Olijfolie
Knoflook
Peper en zout

Hoe maak je het:
Snijd de pompoen in blokjes. Schenk er wat olijfolie over, knijp een knoflookteentje uit en strooi er peper en zout over. Zet het in de oven (grilstand) tot het wat zacht is geworden. Kook ondertussen de quinoa zoals op de verpakking staat aangegeven. Snij de ui en de zongedroogde tomaten. Doe dan alles bij elkaar, balsamico azijn er over en klaar! Eet smakelijk!

Pompoen quinoa salade

____________________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Gevulde courgette met couscoushealthy zoete aardappel brownie