In Food

Een tijdje terug opende ik mijn email en mijn oog viel gelijk op een mail van Anne-Marij van de Keuken van Koning of ik wat wilde proeven. Na een kijkje op haar website was er maar één antwoord mogelijk: Ja, heel graag!

Foto keuken van de koningOp haar website staan allemaal heerlijke foto’s van alles wat ze gemaakt heeft. Dus ik was heel erg benieuwd wat ze bij mij zou komen brengen. Ze is pas haar eigen cateringbedrijf begonnen en het loopt nu al heel goed. Alles is helemaal huisgemaakt. Anne-Marij werkt het liefst met biologische producten van het seizoen en ingrediënten uit de streek. Extra leuk voor mij, want ze woont bij mij in de buurt (Hilversum)!

De Keuken van de Koning
Ik was bij mijn schoonouders toen ze het kwam brengen. Ik besloot dat we een van de drie taartjes wel konden delen. Dat werd de Kokoscheesecake, gemaakt van kokosyoghurt, cashewnoten en kokoscrème met en bodem van zuidvruchten. Totally sugarfree! Oef, dat was lekker zeg. En de rest was ook onder de indruk.

Ik ging naar huis en legde de andere taartjes in de koelkast voor de volgende dag om ze er niet veel later weer uit te halen, want ik wilde ze nu! Ook Youri was benieuwd. De perenfrangipane had een vulling gemaakt met een soort amandelspijs met huisgemaakte pistachepasta. De peren waren geconfijt in gembersiroop.

Tot slot was daar nog het bokkenpootje. Een koekje gemaakt van amandelen en eiwit met een vulling van witte chocoladeganache met lavendel, gedoopt in pure chocolade. Oh My God! Heerlijk in combinatie met die lavendel.

De Keuken van de Koning
Op haar facebookpagina lees ik dat ze 3 april op de voorjaarsmarkt TROTS op de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum staat. Nou, ik weet waar ik die dag ben. Voor haar kraampje taartjes proeven! Op haar website staan overigens allerlei heerlijke recepten. Maar ik zou zeggen: probeer eens een taartje uit de Keuken van de Koning.

________________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
kokoscrepes De Real Meal RevolutieAardbei-kokos-mascarpone dessert