In Beauty

Laatst kreeg ik een uitnodiging of ik naar een event wilde komen van haarproducten van O’Right. Ze streven ernaar het meest groene haarverzorgingsmerk ter wereld te worden. En mijn haar is er in Thailand niet beter op geworden, dus uitproberen maar!

Tijdens een introductiefilmpje werden we meegenomen naar het hoofdkantoor in Taiwan. Dat is helemaal duurzaam: hergebruik van water, zonnepanelen, wind, ze gebruiken producten van plantages dichtbij. De flesjes gaan langer mee en zijn gemaakt van gerecycled plastic, de dop is van bamboe. De ‘O’ in O’right symboliseert onze planeet, de Aarde, en ‘right’ staat voor de duurzame doelstelling. De producten zijn te verkrijgen in 150 salons en hun eigen webshop. Ze gebruiken geen siciliconen. Eigenlijk niets dat niet natuurlijk is. Daardoor moet je haar er wel even aan wennen, maar daarna kun je je haar minder vaak wassen.

Ik mocht de Rose Hip Seed Oil proberen. Wat een mazzel, want mijn haar was na Thailand op zijn zachts gezegd: dood. Het leek net stro. Iedere dag een paar druppels in mijn haarpunten en het kon binnen no time weer los en gezien worden! Een rozenbottel bevat oliën die rijk zijn aan verschillende onverzadigde aminozuren en een UV-filter. En het heeft een hoog aandeel aan vitaminen A | B | C | E | F. Kortom, allemaal natuurlijke stoffen die helpen het haar gezond te houden. Deze unieke samenstelling zorgt voor gezond en glanzend haar van binnenuit. Anti-oxidanten herstellen de vitaliteit van de haarschacht. De olie is rijk aan voedingstoffen die droog haar intensief hydrateren. Vermindert statisch haar en beschermt tegen de zon(!). Deze heb je dus NU nodig!Haarproducten van O'right

Ook kreeg ik de Caffeine Shampoo mee. Die rook echt naar koffie, lekker hoor! Samen met de Caffeine Tonic stimuleert het de haargroei en activeert het de huid. Voor mij was dit echt nodig, want mijn haar viel gewoon uit! Ik denk dat ik niet meer zonder kan! Je voelt het verschil met een product als dit en een shampoo met onnatuurlijke producten. Ik denk dat mijn haar nog nooit zo zacht en glanzend is geweest.

Ook de verpakking is geweldig, gemaakt van koffievezels. Onderin de shampoo zitten zaadjes. Stop de fles in de grond en na verloop van tijd groeien er bloemen of een boom (acacia) uit, zonder dat het schadelijk is voor het milieu!O'right producten

Rose Hip Seed Moisturizing Oil 10 ml: €6,95

Hierna kregen we een rondleiding in de Hortus Botanicus in Amsterdam. Ook erg leuk!


Huang Num Keaw WaterfallBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0