In Fashion, Lifestyle

Laatst ben ik er eindelijk geweest! En ik mocht er nog yoga geven ook. Ik neem je mee naar de tuinen van A. Vogel en laat enkele producten zien die altijd bij mij in de kast staan!

Het was voor mij best even rijden, maar dat is logisch. Want waar ik uitkwam, daar was het veel rustiger! Er is ruim de mogelijkheid om te parkeren. Aan de rechterkant wandel je direct de tuinen in met overal lanen met kruiden, bloemen en planten die op ecologische wijze worden gekweekt. Wat je hier ziet, vind je weer terug in de producten van A. Vogel. Het is lekker rustig en je kunt volop genieten van de natuur. Hier is ook een blotevoetenpad te vinden!

Uiteraard kun je de producten daar ook kopen, maar let op de openingstijden: vanaf 2 mei t/m 29 oktober van 10.00 tot 17.00 uur, op zon- en feestdagen gesloten. In de landgoedwinkel kun je ook een film bekijken over het productieproces van plant tot klant, drink een kop koffie of thee. Dat laatste is erg leuk, want je kunt je eigen kruiden plukken in het Kruidentheehofje.

De producten die ik in mijn kast heb staan:

  • Molkosan. Super goed voor de stoelgang en nog lekker ook. Ik drink het iedere ochtend.
  • Neusspray, want mijn hooikoorts is echt killing…
  • Emotionele balans. Als HSP’er kunnen sommige dingen nogal overweldigend zijn.
  • Keeltabletten tegen een zere keel. Soms tijdens de hooikoorts of als ik last heb van airco’s.

A. Vogel

 

Aan het eind mochten we nog een veldboeket plukken, maar omdat ik nog zo lang naar huis moest rijden, nam ik alleen een zonnebloem mee!

A. Vogel tuinen

Ben jij wel eens bij de A. Vogel tuinen geweest? Ik vond het zeker een bezoek waard!

Eperweg 3-5, 8084 RB ’t Harde

 


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
De Alchemist Paulo CoelhoYoga in cirkel hunebed