In Reizen, Slider

Jaja, op zondag 21 mei geef ik yogales op Healthy Fest! Ik ben echt super trots. Ik zal ook mijn boekje daar verkopen. Ben je er ook bij?

Er zijn dat weekend echt onwijs veel lezingen, workshops en nog veel meer. Ik geef die dag een Power Yoga les en zal daarna zelf ook gaan meesporten. BodyBox, Piloxing, Yoga, Meditatie, Krav Maga en nog veel meer.

Je kunt alleen boeken voor het hele weekend. Maar hoe gaaf is dat? Het hele weekend lekker sporten, genieten, gezond eten met een leuke groep gelijkstemden. Zie ik je daar?

Alle informatie kun je hier vinden.


Barbara touwtje springenBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
de Hortus BotanicusDineren bij Vlaar