In Food

Oké, volgens mij is dit mijn laatste recept met pompoen dit jaar: pompoen walnoot cupcakes. Ontzettend lekker!

Ik zocht een lekker laatste recept voor mijn pompoen. Na een salade, cake en soep, wilde ik cupcakes maken. Dat is gelukt. Ze zien er misschien niet heel smakelijk uit, maar de smaak is prima!

Wat heb je nodig
2 kopjes volkorenmeel
snufje zeezout
1/2 theelepel baking soda
2 theelepels kaneel
2 eieren
1/4 kopje agavesiroop
1 kopje gepureerde pompoen
handje walnoten

Hoe maak je het
Kook de pompoen (ik snijd het eerst in blokjes) en pureer dit met bijvoorbeeld een blender. Verhit de oven voor op 180 graden. Doe alle ingrediënten bij elkaar, behalve de walnoten, en mix het goed. Doe ze in de muffinvormpjes en strooi de walnoten erover. Ongeveer 30 minuten in de oven en direct klaar om op te eten.

Pompoen walnoot cupcake

Tip: ik had er een heleboel gemaakt en heb de helft in de vriezer gedaan. Laat ze rustig ontdooien als je ze wil gaan oppeuzelen of doe ze weer even in de oven.

________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition en Positieve Psychologie gedaan.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
healthy aardbei mugcakeOntbijttaart met peer en computer