In Geen categorie

Of ik een plantaardige burger kwam proeven? Natuurlijk! In het Hardrock Café Amsterdam kreeg ik een demonstratie van Job en Perry hoe te bereiden.

En niet alleen burgers stonden op het menu. Ook een worst met een stamppotje. Simeon van der Molen, eigenaar Moving Mountains moest vanwege gezondheidsredenen op zoek naar een nieuwe leefstijl. Op dat moment was er nog geen lekkere vervanger voor vlees, vond hij. Dus hij besloot dat zelf te ontwikkelen.

Het Hard Rock Café heeft het al op zijn menu staan, maar nu liggen ze ook te koop in de schappen van de Jumbo. De burger en het worstje! Ik durf te zeggen dat dit de lekkerste vegan burger is die ik ooit heb gegeten. Hij proeft en voelt als een echte burger. In de burger zit 20 gram plantaardige proteïne en is vrij van antibiotica en hormonen. De basis van oesterzwam zorgt voor een sappige en vlezige structuur. Vitamine B12 is toegevoegd zodat de Moving Mountains® Burger de juiste essentiële voedingsstoffen bevat.

Waar wacht je nog op? Snel naar de Jumbo!

Barbara (29) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0