In Food, Lifestyle

Ik heb een nieuwe baan! Waar ik eerst heel veel zittend werk deed (journalistiek), sta ik nu de hele dag op mijn benen. Bij Oldenhof zijn er 4 verdiepingen en hele zware pannen! Hoe mijn lichaam daar op reageerde?

Nu snap ik waarom je met caloriebehoefte uitrekenen moet kiezen wat voor soort werk je doet. Ik dacht dat ik redelijk actief en fit was, maar na een paar dagen ander werk, kreeg ik toch kwaaltjes. Ik kreeg last van mijn schouders, had moeie voeten en was kapot aan het einde van de dag. Ook omdat ik door moet sjeesen naar de danslessen die ik geef.

Maar man, wat ben ik bij een leuke baan terechtgekomen in een leuk team. Ze zijn heel hecht onderling en sommigen werken daar al echt heel lang. En die kwaaltjes? Dat was alleen de eerste week. Je lichaam gaat er echt aan wennen. Ik ben juist blij dat ik dit werk ben gaan doen. De hele dag zitten, is niet echt iets voor mij. Ik juich de werkgevers ook toe die dingen doen voor hun kantoorbaanmensen, zodat zij meer bewegen krijgen. Staan achter je bureau bijvoorbeeld. Ik ben nu verplicht een goede houding aan te nemen tijdens het lopen anders krijg ik geheid last van mijn schouders. Allemaal voordelen dus. En je krijgt beweging!

De eerste zaterdag dat ik moest werken, mocht ik direct een demonstratie geven met de slowjuicer. Super leuk! Ik maakte verschillende sappen en liet ook zien dat je met het pulp dat er uitkomt ook leuke dingen kunt doen. Het beste sapje was De Zoete Verleiding met een groene appel, 250 gram frambozen en 250 gram aardbeien (recept uit het boekje Slowjuicebar, te koop bij Oldenhof). Die besloten ze zelfs in de Kiosk te verkopen en ja hoor, uitverkocht!Oldenhof juice zoete verleiding

In maart mag ik weer 2 demonstraties geven. Een demo met vegetarisch eten met de spirelli etc en de Batlle of the Juicers. Data volgen.

En jij, wat voor werk doe jij?

_______________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Appeltaart ontbijtje gezondQuinoa havermoutpap met bramencompote