In Lifestyle

Aan het einde van het jaar ga je toch altijd kijken wat er van je gekomen is dit jaar… En wat wil ik nu eigenlijk?

English below

Het was een hectisch, maar heel leuk jaar. Trouwen, huwelijksreis naar Thailand (eerste keer backpacken), maand werken in het buitenland, veel stedentrips en nu nog naar Marokko. En me ingeschreven bij de Yoga opleiding in India begin volgend jaar.

Ik heb nieuwe kanten van mezelf ontdekt, dacht ik. Want steeds als ik er over nadenk, besef ik me eigenlijk dat dit is wie ik echt ben, wie ik altijd ben geweest. Maar nooit ben ik dat gaan doen, omdat dit niet was wat ‘normale’ mensen horen te doen. Ik heb voor mezelf nu de keuze gemaakt om voor mezelf te kiezen, me niet meer door anderen te laten lijden. En als ik dan anders en apart ben, dan is het maar zo.

Want ben je liever gelukkig en een beetje gek of wil je per se in het plaatje van anderen passen, maar jezelf doodongelukkig voelen? Er staan heel veel leuke dingen op de planning voor 2018. Voor mij kan het allemaal niet snel genoeg gaan. Misschien komt mijn grootste droom wel uit. Wat dat is, hoor je vanzelf. Ik durf het nog niet heel hard te roepen (maar ik heb het al wel het universum in gegooid), want er zijn nog wel wat obstakels. Zodra deze overwonnen zijn, hoor je het gelijk!

Het heeft wel te maken met zon, zee, strand en yoga op het strand!

Wat is jouw grootste droom voor volgend jaar?

English

At the end of the year, you always look back. Wat had become of you and what do you want?

For me it has been a chaotic year, but fun. I got married, we went for our honeymoon to Thailand, first time backpacking. I worked for a month in a foreign country, we did a lot of citytrips, we are going to Marokko next weekend. And I registrated myself for Yoga Teacher in India next year.

I found new sides of myself, at least I thought it was new. Because when I think about it, I’m becoming more and more myself. Who I supposed to be. Who I always have been. But I always put that side of me away, because it was not what ‘normal’ people do. I made the choice to choose for myself and not let myself suffer because of others anymore. And if other people think I’m different or even crazy, so be it.

Are you rather happy and a little bit crazy or do you want to fit in the box, like all the others in the world but not feel happy at all? For me there are a lot of nice things in my agenda for 2018. It can’t go fast enough. Maybe even, my biggest dream will come true. What that is, you will hear later. I’m afraid to scream it to the world, but I already put it in the universe. There are some obstacles to concur but when I do, you hear from me again!

At least, it has to do with sun, sea, beach en yoga on the beach!

What’s your biggest dream for next year?

______________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Millionaire Underdog JT Foxx