In Lifestyle, Reizen, Slider

Vanaf 26 juli ga ik doen, wat ik al heel erg lang wil: een tijdje in het buitenland wonen en werken. Wat en hoe lees je hier!

Al vanaf mijn 18e wil ik eigenlijk iets in het buitenland doen. Ik wist niet wat, het kwam nooit uit en zo schoof ik het maar voor me uit. Tot ik dit tegenkwam. En ja, eigenlijk kwam het ook nu niet uit. Net een nieuwe baan, net getrouwd, allemaal leuke groepslessen die ik geef en natuurlijk lekker bezig met de serie kinderboeken… Hoe kan ik dat allemaal achterlaten?

Ik heb met al mijn werkgevers gepraat en ben van alles overeengekomen. Doordat ik altijd hard werk en bij bedrijven me vol passie inzet, mag ik over drie maanden gewoon terugkomen. Ook zal ik vanaf Mallorca blijven werken.

Voor mij ook een kans om mijn tweede boekje af te schrijven en mooie foto’s te maken, Spaans te leren, nieuwe ideeën op te doen en natuurlijk ook te genieten van het klimaat daar.

Wat ik ga doen?
Aan de slag als Fitnesstrainer bij Beachclub Fonte sa Cala op Mallorca, van 26 juli tot eind oktober. Ik zal daar dan alle lessen verzorgen van yoga, zumba, bootcamp en aquafit. Super gaaf. Ook zal ik het entertainment team ondersteunen.

Ik vind het echt spannend en leuk tegelijkertijd. Schuldgevoel voor dat wat ik achterlaat, maar ook een heerlijk gevoel van vrijheid. En ik blijf daar niet voor eeuwig. Die drie maanden zijn zo voorbij.

Heb jij wel eens voor langere tijd in het buitenland gezeten?

__________________________

Huang Num Keaw WaterfallBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Paradise CottageLe Phare de Richard vissershuisjes