In Lifestyle, Mind, Reizen, Slider

Nu ik bijna dertig ben, krijg ik vaak de vraag: moeten er geen kinderen komen. Youri en ik hebben een beslissing gemaakt, lees het hier.

Op Blue Monday ben ik heel eerlijk tegen jullie geweest over het kinderen krijgen. Ik wilde heel graag, maar het lukte niet. En nu we een prachtige reis naar Thailand hebben gemaakt en een Chevy Van hebben gekocht, hebben we eigenlijk zoiets: het kan nog even wachten. We willen nu volop gaan reizen, onontdekte plekjes zien en genieten van de vrijheid. Als we ooit gezegend zijn met een kind, gaat deze sowieso mee. Maar voor nu gaan we eerst eens kijken wat de toekomst ons brengt. Ons lichaam en hoofd rust geven. Uitzoeken wat we echt willen en als de tijd daar is, dan komt het wel. Hoe meer je er met je hoofd mee bezig bent, hoe minder je lichaam er zin in heeft. Rust. Vrijheid. Voor nu, want een kind, dat wil ik heel graag. Maar als mijn lichaam aangeeft er niet klaar voor te zijn, dan zie ik dat als een teken.

Deze bestemmingen staan sowieso nog op ons lijstje! En nu we die Chevy Van hebben, geeft dat heel veel vrijheid om gewoon weekendjes weg te gaan, en dan gewoon met onze hondenkinderen!


Huang Num Keaw WaterfallBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Wat Palad Chiangmai ThailandParadise Cottage