In Geen categorie

Afgelopen week keek ik twee documentaires van Felix Starck: Pedal the world en Happiness Project. Dan begint het toch allemaal wel echt te kriebelen hoor…

In de eerste documentaire doet Felix 22 landen aan op de fiets. Hij hoopt op deze manier vrijheid te krijgen. Maar vrijheid is niet altijd blijheid en hij heeft altijd wind tegen. Het is leuk om te zien hoe hij je meeneemt in blijdschap en struggles. Keuzes die hij moet maken, vriendelijkheid van mensen over de hele wereld. Tijdens zijn reis leert hij zijn huidige vriendin kennen, Selima.

Samen maken ze een volgende documentaire: The Happiness Project. Ze kopen een oude schoolbus in Amerika en knappen deze helemaal op tot camper. Samen met hun hond gaan ze op reis. Ook hier op zoek naar vrijheid. Nooit weten waar je terechtkomt. Wakker worden met de mooiste uitzichten. Heb jij deze twee wel eens gezien? Beiden staan op Netflix. Wees gewaarschuwd, jij wil hierna ook.

Precies dat is de reden dat ik de Chevy Van een aantal jaar geleden heb gekocht. Dit jaar ben ik er helemaal mee naar Barcelona gegaan en daar de boot gepakt naar Ibiza. One hell of a Roadtrip. Ik heb genoten van elke seconde. Helaas moet de Chevy dit jaar vervroegd de stalling in. Ik baal daar zo erg van, niet normaal. Volgend jaar mei ga ik er weer mee naar Ibiza, maar eerst moeten de gasflessen vervangen worden. Oh, de bovenste foto is hoe de Chevy was, beneden hoe ie is!

Om toch avontuur in mijn leven te houden, heb ik besloten de Santiago de Compostela te lopen. Lees er meer over op deze pagina.

Barbara (29) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0