In Lifestyle, Mind

In Museum de Hermitage Amsterdam is het eerste Nederlandstalige exemplaar van Maestra overhandigd door Heleen van Rooyen aan schrijfster LS Hilton. Een sexy thriller waarbij je niet vies moet zijn van vunzige woorden.

Bij binnenkomst kregen we een heerlijke cava met een framboos er in. Overal op de tafels lagen rode druiven en aardbeien. We zouden later pas snappen waarom… In afwachting van alles wat gaande was, mochten we proeven van een oester. Dat had ik nog nooit geproefd, maar man, wat was dat lekker!Boeklancering Lisa Hilton Maestra

Boeklancering Lisa Hilton Maestra

Boeklancering Lisa Hilton Maestra

Het restaurant in het museum liep helemaal vol met bloggers, journalisten, mensen van de uitgeverij, maar ook veel BN’ers. Zo zag ik thrillerschrijfster Susan Smit, maar ook Daphne Deckers, Kim Feenstra, Sylvana Simons, Marlies Dekkers en Judith Osborn.

Kim Feenstra en Sylvana Simons

Op een gegeven moment draaiden alle hoofden naar rechts. Daar kwamen Halina Reijn, Heleen van Rooijen en schrijfster Lisa Hilton. De uitgever deed een woordje over het boek en Halina begon voor te lezen: “Na rood fruit smaakt een kut zo heerlijk.” Aah, vandaar het rode fruit… Heleen van Rooijen die het boek al helemaal uit heeft gelezen sprak tegen Lisa Hilton over wat ze er van vond. “Mijn favoriete quote uit het boek is: My mum is a drunk and I love to fuck. I love to fuck okay. So take me home to bed.” Ze vertelt dat het publiek weet dat ze nogal een liberaal persoon is. De luisteraars glimlachen en knikken instemmend. “This will be the most shocking thriller you will ever read this year.” Vervolgens gaat ze in op het beschrijven van een orgie waarin ze verdwaald raakte in lichaamsdelen. Dus… Dit gaat na het succes van Fifty Shades zeker ook een succes worden. Het is deel 1 van een trilogy, al vertaald in 40 landen en de filmrechten zijn al verkocht. Heleen vertelt ook nog even dat Maestra een verzonnen woord is. Het is de vrouwelijke maestro. “Anno 2016 is het tijd dat er een vrouwelijke vorm van is!”

We krijgen nog een kreeftenragout en om af te sluiten een ‘zinderende sensatie’. Allerlei heerlijkheden met witte chocolade en rood fruit. De drank vloeide rijkelijk en het was een zeer gezellige avond met leuke mensen. Ik heb het (gesigneerde) boek mee naar huis gekregen. Dus een recensie zal zeker volgen!

___________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Better Event winactieVoortgang 2010-2016