In Reizen, Slider

Op Koh Chang, zijn we op 2 plekken verbleven. Eén van die twee was echt geweldig! Paradise Cottage, echt een paradijsje!

Via Booking.com kwamen we terecht bij Paradise Cottage. Het is redelijk dicht bij Lonely Beach. Vanaf daar kun je naar een dorpje lopen om lekker te eten, met de scooter (van het hotel) rustig het eiland verkennen en lopend naar het strand. Prachtig uitzicht in super leuke bungalows.Paradise Cottage Koh Chang Thailand

Je kunt daar ook eten en heerlijk ontbijten. De bananen pancakes zijn echt een aanrader! De mensen (en ook de eigenaresse) zijn echt super vriendelijk. We hadden een bungalow met zeezicht met een klein balkon.
Paradise Cottage Koh Chang Thailand

Paradise Cottage

Vanaf hier kun je ook de zee in. En op sommige momenten heb je dan een eigen kleine zandbank. Echt heel leuk.

Paradise Cottage Koh Chang Thailand

Bij de eigenaresse hebben we ook gewoon alles geboekt: scooterhuur (je hoeft geen paspoort af te geven) en jungletrekking.

Paradise Cottage. 104/1 Moo.1, Lonely Beach South Koh Chang Koh Chang Trat 23170, Thailand. In het zuiden van Koh Chang.

__________________________________________________________

Huang Num Keaw WaterfallBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Trappen Doi SuthepIbiza aan het strand