In Body

Pak je hardloopschoenen, want het is Fun to Run. Zeker met dit boekje van Natascha Klootsema. Het formaat, de tips, alles is leuk. Lees maar!

Heel eerlijk: het is niet zo dat ik iedere ochtend vroeg opsta om te gaan hardlopen, maar ik vind het zeker wel lekker om te doen. Gewoon even je hoofd leegmaken en genieten van de natuur. Heerlijk.

Ik kreeg het boekje Fun to Run van Natascha Klootsema en ik heb echt in een deuk gelegen. Wat een heerlijk boek. Ze praat tegen je alsof je een vriendin bent en durft alles schaamteloos te zeggen van waarom je moet gaan hardlopen, wat er kan gebeuren en heel veel tips. Het leest makkelijk weg, want het zijn korte teksten en tips in een mooi lettertype. De illustraties in het boek zijn ook echt leuk.

Het boek is onderverdeeld in meerdere hoofdstukken waarbij je echt begint bij je outfit (waar moet je op letten) en dan gaat lopen van 0-5 kilometer en zelfs tot tien kilometer. Tussendoor lees je leuke, grappige en zelfs genante ervaringen van medehardloopsters. Maar eerst 25 redenen om in actie te komen die zo zijn vormgegeven dat je ze kunt uitknippen en ophangen. Een paar die me zijn bijgebleven:

Vrouwen kunnen door regelmatig te hardlopen hun leven verlengen met wel vijf jaar.

Hardlopen geeft je stofwisseling een positieve boost

Je gaat je er stoer door voelen

Het is goed voor je seksleven

Nou, waar wacht je nog op? Halen dat boekje (en hardloopschoenen!). Het boekje is € 14,99 en hier verkrijgbaar!

Fun to Run Natascha Klootsema


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Afslanken met Vitadis