In Body

Op de basisschool had ik last van eczeem en niet zo’n beetje ook. Ik kreeg er zalfjes voor van de dokter en die moest ik heel vaak smeren. Echt lekker waren deze niet. Vandaar dat ik zelf ook op zoek ging naar smeersels die mijn pijn zouden verlichten en tegelijk wat lekkerder waren. Ik kwam een crème met zout tegen uit de dode zee. Nu heb ik een heerlijk merk gevonden die dat ook heeft!

Ik kreeg laatst de Just Mineral Body Salt Scrub opgestuurd van Mineral Care om te testen. Het is een fijne scrub (niet grof) met Dode Zeezout, zeemineralen en natuurlijke kokosolie. De olie heeft een antibacteriële werking en beschermt de huid. Je ziet dit ook tijdens het smeren onder de douche. Het water vormt druppels op de huid alsof er een laagje op is afgezet. Ook zit er cacaoboter in, een krachtige antioxidant voor de huid. De bijenwas kalmeert en verzacht de huid en gaat huidveroudering tegen. De Dode Zeemineralen exfoliëren en detoxen de lichaamshuid, bevorderen de celvernieuwing, hydratering en een krachtige anti-aging. Dat is waarschijnlijk ook direct de reden dat vroeger de crème zo goed hielp bij mijn huid. Inmiddels heb ik geen last meer van eczeem, maar heb ik nog steeds een moeilijke huid die snel uitdroogt. Na het douchen is mijn huid zacht en ziet er gezond uit. Ik ben er blij mee, heerlijk voor de aankomende lente!
De scrub is € 19,75 en hier te bestellen.

Mineral cosmetics dode zeezoutscrub

Ze hebben ook het Xminerals Night Cream & Mask. Deze heeft dus twee functies, zowel een nachtcrème als een masker. Het is dan ook iets dikker van structuur. € 39,95 en ook verkrijgbaar via www.mineralskincosmetics.nl. Voor mij is dit heerlijk en gaat echt het uitdrogen tegen. Intensief voedend en verzachtend dankzij de sheabutter, squalaan en teunisbloemolie, Dode Zeezout en algen. Het hydrateert, regenereert en revitaliseert door onder andere hyaluronzuur en aloë vera (nog een van mijn favoriete ingrediënten voor een crème). Ook dit dus echt een aanrader voor alle huidtypes!

Mineral Cosmetics

Wat is jouw favoriete crème?

__________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Mud Masters 2016yogavakantie