In Geen categorie

Toerist in eigen land. Ook in Nederland is veel moois te beleven. Afgelopen weekend, zijn wij naar de Zaanse Schans gedaan. Aanrader!

Molens, kaas, klompen en alles Hollands is hier te vinden. Mooie kleine schattige huisjes, kleurrijke molens, smalle straatjes en de eerste Albert Heijn. Het is echt leuk (en gratis) om hier doorheen te lopen. Daar heb je ook niet lang voor nodig. Sommige dingen zijn gratis te doen. Zo kun je zien hoe ze klompen maken en kaas. Je kunt wandelen in de eerste Albert Heijn.

Voor andere musea is er een kleine vergoeding nodig om binnen te komen. Dit hebben wij niet gedaan vanwege de tijd. Parkeren kost 10 euro voor een hele dag. Er was een man accordeon aan het spelen, dus die gaven we wat kleingeld. We kregen gelijk een formuliertje en een gezellig gesprek. Al het geld wat hij ophaalde, ging direct in het behoud van de molens. Zo ook het geld dat we uitgaven aan een potje mosterd. Daar kregen we ook nog eens een recept mee voor mosterdsoep dat we direct hebben uitgetest. OMG! Super lekker!

Wij zullen zeker nog terugkomen voor het bezoeken van de musea. Dit was echt even heel erg leuk! Ben jij hier al eens geweest?

Barbara (29) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum en SUP up your life. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0