In Lifestyle

Youri en ik hebben af en toe wat meer tijd voor elkaar nodig. Zo vinden we het leuk om dagjes weg te gaan of echt helemaal even weg te gaan. Dit keer nam hij me mee naar de Gastelse Hoeve, een privé sauna!

De laatste keer dat we naar de sauna gingen, was met badkledingdag in de Zwaluwhoeve. Teleurgesteld kwamen we thuis. Het was lawaaiig geweest en super druk. Dit zouden we niet nog een keer doen.

Youri besloot te gaan kijken voor een privé sauna. Hij vond de Gastelse Hoeve in Gastel. Het is aan de prijs, maar je hebt een finse sauna, zwembad, voetenbad en whirlpool helemaal voor jezelf. In de rustruimte staan hapjes en drankjes waar je onbeperkt gebruik van kunt maken.

Wij gingen afgelopen zondag dus we hebben geen gebruikgemaakt van de tuin, maar we konden wel naar buiten kijken naar de neerdwarrelende sneeuwvlokjes 😀

Het binnenzwembad is verwarmd tot 32 graden en heeft led verlichting dat steeds van kleur wisselt. Er wordt weinig tot geen gebruikgemaakt van chloor, waardoor je geen last van je ogen krijgt. De bacteriën worden op een andere manier verwijderd.

Wij kwamen echt helemaal zen terug. Het was ontspannend, mooie muziek. Heerlijk tijd voor elkaar, praten over de toekomst en ook leven in het nu.

Wat doe jij om even tot jezelf of tot elkaar te komen?

Bekijk de website voor foto’s en reserveer gelijk, het is het echt waard! http://www.degastelsehoeve.nl/

 

 

_____________________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Yoga Asana Armbalance