In Food

Hoe kun je je maandagmorgen beter beginnen dan met deze heerlijke healthy aardbeien mugcake. Het duurde even voordat ik deze ‘trend’ aandurfde, maar dit is het resultaat!

Vanwege de ingrediënten is dit niet alleen een powerontbijt, maar ook een goede preworkout of after workout snack. Ik vond het recept op Ilovehealth en daar gaf ik een kleine andere invulling aan. Inmiddels ben ik fan en zal ik het vaker doen als ik weinig tijd heb. Toch zegt er altijd een stemmetje in mijn hoofd: alles wat uit de magnetron komt, kán niet super goed voor je zijn. It’s up to you!

Wat heb je nodighealthy aardbei mugcake
100 gram verse aardbeien
1 rijpe banaan
45 gram havermout
1 ei
wat kwark of griekse yoghurt 0%

Zo maak je het
Prak de aardbeien en de banaan fijn. Doe ze samen in een kommetje. Roer de havermout er doorheen. Voeg nu het ei toe. Zorg dat alles goed gemengd is. 2 tot 4 minuten in de magnetron (het kan ook in de oven, maar dan duurt het iets langer). Test: komt de satéprikker er schoon uit, dan is ie klaar. Je kunt het uit je kommetje lepelen of omkeren op een bordje met een beetje yoghurt of kwark er bij. Klaar!

healthy aardbei mugcakehealthy aardbei mugcake

Eet smakelijk!

______________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition en Positieve Psychologie gedaan.

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Healthy Hotspot Your Coffee in HilversumPompoen walnoot cupcake