In Food

Voor mijn verjaardag kreeg ik het boekje Healthy & Simple van Kasia Rain. Daar stonden ontbijtmuffins in met quinoavlokken. Dat had ik nog, dus snel maken!

Het is inderdaad super simpel om te maken. Het allersnelst is het met een muffinpan, maar ik gebruikte gewoon mijn oven. Ik stond die dag namelijk de hele dag in de keuken voor healthy muffins etc haha. Met dit recept krijg je 2-3 muffins. En ja, die zijn allemaal voor jou!

Wat heb je nodig
3 eieren
4 eetlepels kokosmelk
1 eetlepel quinoavlokken
1 theelepel honing
1 theelepel hempseed (ik gebruikte chiazaad)

Zo maak je het
Mix in een kom 1 heel ei en 2 eiwitten met de rest van de ingrediënten. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het mengsel in vormpjes. Na 15 minuutjes haal je ze weer uit de oven. Herlijk om gelijk warm op te eten!

Ontbijtmuffins van Kasia Rain

_____________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Hands off my chocolate ChocoaBananenbrood Detox Kitchen Bible