Chakra’s, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Weet jij wat ze zijn, wat ze doen? Je kunt er heel veel baat bij hebben om hier voor open te staan en te weten wat de chakra’s als functie hebben.

De werking van de chakra’s kunnen enorm veel impact op je leven hebben. Door in verbinding te staan met je chakra’s kun je vaak ook klachten/gevoelens duiden. Door hier een chakra aan te verbinden kun je gaan werken aan de oorzaken. Dat klinkt heel moeilijk, maar zodra je bewust bent van wat er in je lichaam gebeurt, valt dat eigenlijk heel erg mee.

We starten met het online programma ‘In verbinding met je chakra’s’ op zaterdag 13 maart. Tot 1 april 2021 krijg je van mij iedere week een e-mail met alle informatie via de online leeromgeving, een meditatie en een yogales over een bepaald chakra. Als bonus krijg je ook nog een Yin Yoga les voor alle chakra’s!

Wat zijn chakra’s?

We hebben 7 (hoofd) Chakra’s. Iedere week behandelen we een chakra. We gaan van beneden naar boven. Chakra betekent in het Sanskriet ‘Wiel’.

Iedere chakra is een punt waarbij nadi’s samenkomen. Nadi’s zijn energiekanalen in je lichaam. Daar hebben we er zo’n 72.000 van in ons lichaam. In de afbeelding/het chakra symbool kun je het aantal nadi’s dat samenkomt zien aan het aantal lotus bladeren.

Wil je meedoen met het online programma? Klik hier.

Een knoop in je maag, dichtgeknepen keel. Soms is er meer aan de hand dan je denkt. Wil jij ook in verbinding komen met je chakra’s?

Ja, ik wil in verbinding komen met mijn chakra’s!

Na dit programma:
– Weet je waar je staat in het leven
– Weet je waar je aan kunt werken
– Voel je je vrijer en meer begrepen
– Heb je meer kennis en snap je jezelf beter

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0