In Body, Slider

Yogamatten gaan echt heel snel op. Daarom wilde ik een goede die langer mee zou gaan en ik heb hem gevonden, nog eko ook! Bij YogaSway in Bussum.

In YogaSway zijn een heleboel mooie matten te vinden. Met eigenaresse Wanda heb ik ze allemaal op de grond gelegd en uitgeprobeerd. Manduka maakt ecologische matten van biologische oorsprong, gemaakt van natuurlijk boomrubber. De eKO Lite laat geen sporten achter in de natuur.

Er zit een drie-lagen technologie achter voor een optimale combinatie van grip, duurzaamheid en slip-weerstand. En dat is echt te voelen. Ik ben nu zo aan deze mat gewend dat als ik op een andere mat sta denk: huh, hoe kan dat? Je glijdt op deze eKO Lite gewoonweg niet weg, ook niet als je wat zweethandjes krijgt aan het einde van je practice.

Ik heb hem van 4 mm gekocht, als je hem van 5 koopt, krijg je er ook nog eens levenslange garantie op!

Ik ben er echt super blij mee. Wil jij ook zo’n mat? Check dan YogaSway op de Spiegelstraat in Bussum! De outfit is trouwens van Dristi (op de hoofdfoto). Mijn 2 favoriete yogawinkels op 1 foto!


Barbara touwtje springenBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Be happy & healthy roze werkboekde Hortus Botanicus