In Reizen

Zoals jullie weten, ga ik ieder jaar naar Luxemburg. Dit keer wilde ik iedere dag iets zien dat ik nog nooit gedaan had!
We komen al heel lang in het plaatsje Echternach, nu zag ik altijd wel posters van een meer daar, maar ik was er nog nooit geweest. Tijd om daar verandering in te brengen! Youri, de hondjes en mijn ouders gingen mee. We hebben een volledig rondje gelopen en kwamen allerlei bruggetjes en steigers tegen. Een speeltuin en een hostel. Daar hebben we heerlijk een drankje gedaan. Het was even lopen, maar erg leuk! In de zomer is er altijd het Lakefestival. Misschien lukt het me een keer te plannen daar heen te gaan!Lake Echternach Luxemburg

Na het doorspitten van allerlei flyers zag ik een bunker. Die was alleen op zondag open. We reden er naartoe, was best lastig te vinden. We dachten dat de weg doodliep en draaide om. Maar het liep inderdaad dood, bij de bunker haha. De bunker was heel goed bewaard gebleven, was vrij groot en wel 25 meter diep. Heel interessant!Bunker Luxemburg

Tot slot (we waren er drie dagen) zijn we naar een bron gereden. Via een soort vlonder konden we een mooi stuk lopen om vervolgens de bron te kunnen bewonderen. Gek dat water zo blauw kan zijn midden in de bergen!

Bron Luxemburg Bron Luxemburg


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
EtnaChillen op SIcilie