In Geen categorie

In restaurant ‘t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht ben ik bij de lancering van INSPICED, super de luxe catering. Een hapje, een drankje en heel veel zon!

Het restaurant is bekend om zijn heerlijke eten. Het sterrenkeukenteam (ja, want ze hebben een Michelin ster) staat onder leiding van chef André Gerrits. Bij het woord catering denk je al snel aan grote pannen en warmhoudplaten, maar Gerrits tilt dit naar een hoger niveau met INSPICED. Zowel voor zakelijke als particuliere evenementen.

Alles wat ze doen is maatwerk en, omdat ik de enige vegetariër was, kreeg ik ook echt allemaal eigen hapjes. Mijn favoriet was het gevulde eitje en moet je kijken hoe leuk geserveerd:

We kregen nog bonbonnetjes mee naar huis. Uhm, nou ja huis, die moest ik natuurlijk opeten anders ‘smolten’ ze met die hitte… Maar echt, de hapjes die we kregen waren echt heel lekker, dus wil je echt eens uitpakken voor een feestje met je vriendinnen of wil je je werknemers laten genieten. Alles is mogelijk.

Bovendien hebben ze een hele gave en ondeugende ‘bedrijfsfilm‘ gemaakt. Vanaf nu kijk je op een hele andere manier naar eten.

Barbara (29) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0