In Body

Als sporter sta je heel vaak onder de douche. Dan wil je de beste verzorging hebben voor je huid. Ik testte de Arnica Sport Douchegel van Weleda uit!

Weleda stuurde me  deze op om uit te proberen. Op de douchegel staat: verkwikt en geeft energie. Het reinigt op milde wijze door de arnica en is tegen een droge huid, voor mij heel fijn, maar ook voor de mensen die vaak onder de douche staan. Onder de douche doe ik het dopje open en knijp een beetje op mijn hand. Het voelt wat dikkig als een gel en is doorzichtig. Er komt direct een heerlijke geur uit de tube.

Weleda Sport DouchegelIk kijk of het schuimt, dat niet. Maar het wordt een beetje romig. Ondertussen ruikt mijn hele badkamer naar sauna door de geur van rozemarijn en lavendel. Echt super lekker!

Lekker is om daarna op de huid de arnica massageolie te smeren om de spieren soepel en warm te houden.

De producten van Weleda dragen het NATRUE-kwaliteitslabel, volledig vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen, ingrediënten van minerale oorsprong of genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Weleda Sport Douchegel lavendel

Door de saunageur kom ik helemaal ontspannen de douche uit. Mijn huid voelt zacht en het voelt alsof er een soort beschermingslaagje over mijn huid zit. Ik ben zeer tevreden. En inderdaad, ik word niet rozig na het douchen. Ik heb zelfs nog energie. Absoluut aan te raden.

Je kunt de douchegel hier kopen.

________________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Klimbos met YouriMud Masters biddinghuizen 2015