In Reizen

Hoe reis je van Bangkok naar Chiang mai? Met de trein! Als je de nachttrein neemt, scheelt het een overnachting en de reis is echt super chill. Check het hier…

De tickets kochten wij altijd bij 12GoAsia. In Thailand is het namelijk zo dat als je eenmaal je kaartje hebt gekocht, het meteen moet printen en niet meer weg kan gooien. Je kan het maar één keer printen. Zij printen het voor je, bewaren het en dan kun je hem ophalen bij een kantoor van hen.

In Bangkok is er een gedeelte waar je tegen betaling je tas kunt neerzetten en laten beveiligen. Kost niet veel. In de nachttrein die wij hadden was er geen restaurant, maar na een bepaald tijdstip kon je chips kopen en noedels. Dus zorg dat je iets bij je hebt voor de zekerheid.

We hebben echt heerlijk geslapen. Je hebt schone lakens en een gordijntje om te sluiten. Wij hebben nog wat gepraat met twee Duitse studenten. Maar daarna geslapen tot we er bijna waren. Ik kan het iedereen aanraden en omdat je dus geen hotelovernachting nodig hebt, is het ook redelijk goedkoop! Hier een klein filmpje met ons welkomstcomité op Chiang mai 🙂

Op de terugweg zijn we met de dagtrein gegaan. Echt een hele lange rit. Ik kreeg heel veel last van mijn hooikoorts. Ik zal dit niet snel meer doen, maar het was wel een gave ervaring met allemaal locals die binnenkomen en eten verkopen (daarom kun je niet echt slapen, haha). En je ziet de prachtige landschappen!

Dagtrein Chiangmai Bangkok

Je kunt ook nog vliegen, maar dat is duurder. Wat heb jij gedaan?


Huang Num Keaw WaterfallBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Eagle Track Zipline Chiang MaiElephant Nature Park Chiangmai Thailand