In Body, Lifestyle

Met het hele team deed ik mee aan de Mud Masters jubileumeditie afgelopen weekend. Na een week ziek te zijn geweest, was ik heel benieuwd. Check snel het filmpje en de foto’s!

Het was echt vreselijk koud, maar we kwamen over de finish in de Expohal in de Haarlemmermeer. Lekker warm 🙂

Daarvoor hebben we nog lekker gesmuld van bananenbrood, proteïnepannenkoekjes en havermoutkoeken, zodat we niet met een lege maag zouden lopen.

Mud Masters 2016
We klommen over hooibergen en torenhoge muren. We hielpen elkaar, moedigden elkaar aan en waggelde door de modder. Het was een ervaring om niet te vergeten. En wat mij betreft: na een week nietsdoen op bed, had ik helemaal nergens last van. Waren al die vitamientjes toch nog ergens goed voor. Ik had me ook extra goed ingepakt en wat waterdingen overgeslagen. Want ja, die monkeybars kan ik toch niet en was net 1 dag beter, dus om nou in het water te vallen…

Mud Masters 2016

Check vooral de foto’s en filmpjes. We hebben echt gelachen! En die Bavaria 0.0 op het einde, ging er ook wel in.

Mud Masters 2016

 

Heb jij al eens meegedaan aan een obstacle run?

Check hier mijn ervaring met de vorige Mud Masters en Strong Viking Run

______________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recommended Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
High Tea bij YAY AmsterdamBlokjesbuik bijna sixpack