In Body

Voor het eerst in mijn leven heb ik meegedaan aan een obstacle run: Mud Masters Biddinghuizen 2015. En het was geweldig! Check hier mijn verslag, foto’s en video’s!

Het was vies, modderig en af en toe zwaar, maar ook leuk, inspirerend en een uitdaging met ook nog eens prachtig weer. Mijn ouders gingen mee om te kijken, super lief! Het was een veel groter evenement dan ik had verwacht.

Dit was mijn eerste en zeker niet de laatste keer. Ik deed zondag de 6 kilometer van de Mud Masters Biddinghuizen 2015 en ik ben verliefd. Volgende keer doe ik weer mee, in Haarlemmermeer en dan ga ik voor meer kilometers. Dit ging prima. Uit mijn startvak eindigde Youri en ik als 4e en 5e, ik als 2e vrouw.

We startten als een gek om iedereen voor te blijven en daar zijn we gebleven. De hooibalen sprong ik zo overheen. Het water was fokkin koud! Oh m God, dat had ik niet verwacht. Sommige klimpartijen waren moeilijker dan de ander. De Monkeybars gingen wel 3 spijlen verder voor ik het water in plonste. Sommige hekken waren zo hoog dat ik blij was dat Youri met me mee was. Dankzij hem kon ik er makkelijk overheen. That’s were buddy’s are for.

Mud Masters Biddinghuizen 2015

De sprong in het water vond ik eng, nog lichtelijke watervrees. Zwemmen daar moet ik ook nog even wat aan doen haha. Dat gaat niet zo snel. Het laatste obstakel was met stroomschokken. Ik moest even moed verzamelen om daar onder door te gaan. Ik werd geraakt op mijn hand. Dus ik stopte even, iedereen zei: ‘je moet snel, dan valt het mee.’ De laatste meter deed ik heel snel, maar er belandde een stroomschok op mijn ruggengraat. Autsj. Dat deed best pijn. Maar dat was het laatste, daar was de finish. Ik was blij, tevreden, opgelucht, alles tegelijk. Ik kan niet wachten op de volgende. Misschien ben ik zelfs 25 oktober bij de Strong Viking Run Brother edition aanwezig, weer met mijn buddy 🙂

Mud Masters biddinghuizen 2015

Ik weet niet mijn precieze tijd, maar volgens mij rond de 50 minuten. Oh en dat 0% biertje ging er wel in ja!

Mud Masters Biddinghuizen 2015

Oh en die douches op het eind. Super koud! Daarna ben ik naar de MacDonalds gegaan, voor het eerst in 1 jaar! Daar nam ik een Groenteburger menu én een oreo mcFlurry! Nom…

_______________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts
Showing 4 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Weleda Sport Douchegel lavendelDag 3 Full Body & Mind CHallenge