In Lifestyle

Dit weekend stond ik niet voor de camera, maar zat ik doodstil in spanning af te wachten hoe mensen mij zouden natekenen. Ja, ik stond model tijdens een cursus portrettekenen.Tijdens mijn werk werd ik er voor gevraagd en zag het als een nieuwe uitdaging. Een uitdaging, gewoon even stilzitten? Eigenlijk wel ja. Kunstenaars gaan me natekenen waarbij ze karaktertrekken van mij zullen zien in mijn uiterlijk. Ik was heel erg benieuwd wat anderen van mij zouden vinden/denken alleen op basis van deze uiterlijke kenmerken. Zo weet je hoe je overkomt op anderen en wat je eventueel zou kunnen veranderen.

Ik bleek nog lastig te tekenen te zijn. Enkele dingen wat ze over mij zeiden:

Klein hoofd, mooi haar. Zachte vriendelijke mond en uitstraling. Sterke uitdrukking in mijn ogen. In mijn ogen zagen ze gezag. Klein neusje.

Ik vond het erg leuk om te doen en ze vroegen me nog eens terug te komen. Heel tof! Hieronder de resultaten!

portrettekeningen

_______________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0