In Geen categorie

Brad Pitt en Angelina Jolie maken wijn, wist je dat? Nou ja, eigenlijk hebben ze een lang gekocht in de Provence, Frankrijk en daar laten ze wijn maken. Miraval Muse is echt een heerlijke rosé dat smaakt naar een witte wijn. Ik mocht deze (en meer!) proeven in de Harbour Club Vinkeveen…

Of ik wijn wilde komen proeven onder het genot van een lunch in The Harbour Club Vinkeveen. Uhm, JA! Brad Pitt en Angelina Jolie hebben een land gekocht en zochten een wijn consultant. Maar de familie die zij op het oog hadden verstaan daar onder dat ze altijd aanwezig zijn en echt fulltime voor de wijngaard zorgen. Met resultaat. Ze hebben geprobeerd de meest mooie rosé aller tijden te maken. Nu ben ik normaal niet zo’n rosé type, maar deze smaakt naar een hele mooie witte wijn. De wijnmaker: “Making wine is like making a movie. You want it simple, but so that everybody can enjoy.” Dit was inderdaad een heerlijke wijn: MUSE de Miraval. De prachtige fles is handgemaakt. Grenache & Rolle.

Miraval wijn proeven
We proefden de wijnen eerst zonder eten, daarna werden ze gecombineerd met heerlijke hapjes.
Harbour CLub
Tartar van rode biet met een witte wijn.
Haarbour Club
Granité van Bloody Mary. WAUW!
Harbour Club
Sushibowl 🙂
Miraval
De wijn werd geschonken uit een fles van 6 liter!!!! Denk je dat het genoeg is?

Ik heb echt heerlijk gegeten en gedronken. De wijnen uit dit gebied zijn echt ‘anders’, maar heel erg lekker. Ik heb genoten van de wijn en het eten EN de combinatie hiervan. We kregen nog een flesje voor mee naar huis. Die komt wel op! Van de geproefde witte wijn, was ik gek op deze: Château Miraval Blanc Coteaux Varois.

Barbara (29) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en eigenaresse van Yoga Hilversum. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Kokotte Parijs